Copywriting

“There are two ways to share knowledge. You can push information out, or you can pull them in with stories.”

 

Teksten die overtuigen

Kapitein Ortega brengt uw boodschap klaar en duidelijk over naar uw doelgroep. Met wervende en wervelende teksten zet hij aan tot actie. Niet door producten of diensten op te dringen, maar door te verleiden en te overtuigen.

Op zoek naar passende teksten voor uw website, folder, brochure, e-mail, verkoopsbrief, nieuwsbrief, personeelsblad, magazine of advertentie? Kapitein Ortega stemt zijn teksten maximaal af op uw communicatiedragers en doelgroepen. Zowel op het vlak van structuur, inhoud als taal.

Redactionele tekst

Wilt u een pakkende redactionele tekst? Een meeslepend interview, sfeervol evenementverslag, interessante publireportage of aantrekkelijk relaas over lifestyle, vakantie, gastronomie? Kapitein Ortega combineert een gedegen kennis met een jarenlange ervaring.

Herschrijven en redigeren

Leest uw verhaal niet vlot of slaagt u er niet in uw boodschap over te brengen? Kapitein Ortega herschrijft uw brontekst tot een helder en aantrekkelijk geheel dat uw lezer bij het nekvel grijpt en overtuigt.

Webteksten

Webteksten zijn bondig en overzichtelijk. Bovendien scoren ze hoog in de resultaten van zoekmachines zoals Google. Daarvoor heeft u Search Engine Optimization (SEO) nodig. Teksten met een duidelijk focus-keyword en efficiënte tekststructuur. Uiteraard blijft ‘content king’. Kapitein Ortega schrijft relevante en unieke teksten die een duidelijke meerwaarde bieden aan de bezoeker.

Vertaling Nederlands / Engels

Letterlijke vertalingen houden geen rekening met nuances. Zo verliest uw brontekst zijn aantrekkingskracht, zijn ziel. Kapitein Ortega zorgt voor een vlotte, levendige vertaling die uw lezers charmeert en inspireert. Van het Engels naar het Nederlands. Of omgekeerd.

staticPageTransition
Perhaps the network unstable, please click refresh page.